lunes, 12 de mayo de 2014

SORTIDA OBSERVATORI CALA D'HORT

COMENTARI AGAFAT DE LA PÀGINA WEB DE L'AGRUPACIÓ ASTRONÒMICA EIVISSA

El dia 9 de maig, els alumnes de 4t A del CEIP Santa Gertrudis van visitar les instal·lacions de l'observatori de cala d'Hort. Durant les tres hores que vam passar junts van poder veure el telescopi de cala d'Hort (TCH) i rebre explicacions sobre com funciona i la tasca investigadora que l'AAE desenvolupa amb ell; també van poder fer servir els telescopis privats (propietat de membres de l'AAE) i amb ells descobrir les franges de Júpiter i els satèl·lits galileans, els cràters, mars i muntanyes de la Lluna, els anells de Saturn i el cúmul globular M13 (també conegut com a cúmul d'Hèrcules).
Vam passar uns moments excel·lents i des de l'AAE volem felicitar els alumnes pel bon comportament que van tenir i d'interès demostrat; d'altra banda, també fem arribar el nostre agraïment a les mares i els professors que van acompanyar el grup i que ens van ajudar a portar a terme la visita.

COMENTARI TUTOR:

Ha estat una nit màgica... Magnífic tot el que hem fet i hem pogut aprendre, gràcies a aquestes persones que desinteressadament ens han obert les portes d'un món espectacular.

GRÀCIES A TOTA L'AGRUPACIÓ ASTRONÒMICA D'EIVISSA I ESPECIALMENT A N'ALBERT QUE HA ESTAT EL MOTOR DE TOTA AQUESTA TROBADA  JA QUE HEM  GAUDIT D'UNA NIT TANT ESPECTACULAR.

US DEIXO L'ENLLAÇ DE LA SEVA PÀGINA I UNES FOTOS.

http://www.agrupacionastronomicaibiza.com/


2 comentarios:

  1. Podéis estar orgullosos y contentos: el alumnado por Armand, tener un tutor así es un regalo del cielo, astronomicamente hablando claro, y el tutor por tener un alumnado que ademas de dar muy bien como actores en el cine, es realmente fantástico. La foto del grupo, a eso de la medianoche, muestra la felicidad (astronómica) que irradian todas las caras. Ha sido un placer compartir esos momentos con vosotros.
    Pedro. AAE

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar